Zoek hier naar locaties

Welschap Kinderopvang

Gericht op kinderen die wat meer

begeleiding en ondersteuning nodig hebben

De Albatros is een kleinschalige en prikkelarme bso voor kinderen die wat extra begeleiding en ondersteuning nodig hebben. De bso is gevestigd in basisschool de Zeearend, op de grens van Beverwijk en Heemskerk.

BSO+ de Albatros heeft beschikking tot een groepsruimte, de gymzaal en het schoolplein. Wij vangen drie middagen maximaal 12 kinderen op. De groep wordt begeleid door twee pedagogisch medewerkers en een locatie assistent.

Bij binnenkomst geven de kinderen op de emotiemeter aan hoe zij zich voelen die dag. Het geeft hen beter inzicht in hun eigen emoties en die van anderen. Ook de pedagogisch medewerkers kunnen hier goed op inspelen.

Bij de bso hebben de kinderen de vrijheid om zelf te kiezen wat zij willen doen. Ze kunnen spelen, knutselen of een spelletje doen. Daarnaast besteden we ook veel aandacht aan structuur. We werken met een vast dagritme, zodat de kinderen weten waar zij gedurende dag aan toe zijn.

Iedere dag spelen we buiten op het schoolplein, waar we onder andere gebruik kunnen maken van het voetbal- en basketbalveld, schommels, klimrekken en fietsen. Bij slecht weer gaan we naar de gymzaal.

De inschrijving voor de Albatros verloopt iets anders dan de inschrijving voor een reguliere BSO. Ben je geïnteresseerd in deze BSO, neem van tevoren even contact op met onze klantenservice. Zij informeren je graag over het inschrijfproces.

De Albatros is een BSO met een aparte financieringswijze. Meer informatie over de financiering of subsidie vind je via deze link: 
Subsidiestroom BSO+ de Albatros

Pluspunten

  • Kleine groep
  • Uniek in de regio
  • Warm, betrokken en liefdevol team
  • Gevestigd in school
  • Nauw contact met school en ouders
Opvangtijden
Maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 tot 18.30 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Amanda Keijner
Leidinggevende: Linda Niesten
Locatiegegevens
Buitenschoolse opvang de Albatros
De Dalen 1
1945 NC, Heemskerk
LRK nummer: 284547232