Buitenschoolse opvang

de Anjelier

Ontspanning en plezier

voor en na schooltijd

BSO de Anjelier is gevestigd in de gelijknamige bassischool in Beverwijk. Wij hebben in school drie royale lokalen waar wij maximaal 45 kinderen opvangen. Wij vangen kinderen op van Basisschool de Anjelier en van de Bethelschool.

Onze lokalen zijn zo verdeeld dat je als kind zelf mag kiezen waar en met wat je gaat spelen. In de blauwe groep staat onze bekende stoeihoek waar je met vier kinderen lekker even mag “stoeien” of bouwen met de blokken die erin liggen. Ook staat er een air hockey tafel en is er een techniek hoek aanwezig voor de 9+ kinderen. Zagen, hameren en bouwen!

In de oranje groep staat onze huishoek waar heerlijk wordt gekookt of winkeltje wordt gespeeld. Verder staat er in de groep genoeg knutselmateriaal voor iedereen. En als je van Lego houdt dan kun je je hart ophalen, want er staan twee tafels tot je beschikking om naar hartenlust te bouwen en te creëren. Maar ook voor de kinderen die even rust nodig hebben, staan er twee banken, zodat je wat kan lezen en relaxen met je vrienden.

Ook bieden wij elke week een activiteit aan, waar de kinderen zelf mogen bepalen of ze hier aan mee willen doen. Dit kan bijvoorbeeld een knutselactiviteit zijn, een spel in de gymzaal of een buitenactiviteit. 

BSO de Anjelier heeft ook een kinderraad. Deze kinderraad vergadert elke donderdagmiddag over verschillende zaken omtrent het reilen en zeilen op de BSO.

Pluspunten

  • Voorschoolse opvang op ma, di en do
  • Warm en betrokken vast team
  • Speelplein met eigen buitenspeelgoed
  • Nauw contact met school
  • 8+ kinderen mogen spelen op de klimmuur en het voetbalveld
Opvangtijden
Maandag t/m vrijdag van 14.30 tot 18.30 uur.
Aanspreekpunt
Assistent leidinggevende: Esther Robben
Leidinggevende: Linda Niesten
Locatiegegevens
Buitenschoolse opvang de Anjelier
Anjelierenlaan 6
1943 DA, Beverwijk
LRK nummer: 112286604